Coatings

De dakcoatings van OAF verlengen de levensduur van uw dakbedekking.  De dakcoatings met reflecterende eigenschappen zorgen voor een lagere binnenruimte temperatuur.

Coatings

Dakcoat Reflex AQ

Dakcoat Reflex AQ is een witte dakcoating, bestaande uit speciaal gemodificeerde polymeren, om platte bitumen daken te renoveren.

Coatings

Dakcoat Siliconen

Henis ut faccum ea idem voluptiatur arum ratem nobis nobissimus quia quasimus enis discipsam dis quate inum faccae poratio nsequi ut lam.

Folder dak en goot OAF
FOLDER

De meest actuele Dak en Goot folder download u hier als pdf bestand.

Downloaden Bladerversie

4R principe – Reparerend, Renoverend, Reflecterend & Reducerend.

Het OAF Dak en Goot programma is gebaseerd op het 4R principe. 4R staat voor Reparerend, Renoverend, Reflecterend & Reducerend.

Reparerend

Een dakreparatiemiddel wordt gebruikt bij het repareren van bitumineuze daken, dakopstanden en goten.

Renoverend

Met een dakcoating zorgt u voor herstel en waterdichting van verouderde bitumineuze dakbedekking, waardoor de levensduur van het dak wordt verlengd.

Reflecterend

Een reflecterende coating veroorzaakt reflectie van zonlicht. Hierdoor voorkomt u opwarming van de binnenruimte waardoor u minder hoeft te koelen.

Reducerend

De drie bovengenoemde R-en dragen bij aan de verlenging van de levensduur van het dak. De reflectie van het dak zorgt voor minder energieverbruik. Goed voor het milieu en uw portemonnee.

Nieuwsbrief

Registreer je hier voor onze nieuwsbrief om alle updates en aanbiedingen te ontvangen

VERFFABRIEK OAF HOLLAND BV

8121 EV Olst
8120 AA Olst
T +31 (0)570 – 56 38 38
E info@oafholland.nl
W www.oafholland.nl