Nieuwsbrief december

Het einde van het jaar is weer in zicht. Met deze nieuwsbrief informeren wij u over een aantal belangrijke ontwikkelingen binnen OAF.

Prijsaanpassingen
Van leveranciers hebben wij berichten ontvangen dat de prijzen worden verhoogd. Dit wordt onder andere veroorzaakt door grondstoffen, transport, brandstof en arbeidskosten.
De prijzen van OAF worden daarom per 1 maart 2019 aangepast. Op verzoek sturen wij u na 1 maart 2019 uw nieuwe prijslijst. Stuur uw mail naar verkoop@oafholland.nl.

Bedrijfssluiting Kerst en Oud & Nieuw
OAF is gesloten van 24 december 2018 tot 2 januari 2019. Plaats uw bestellingen vroegtijdig en profiteer nog van de 2018 prijzen.

2019! Een spannend jaar voor OAF
We zijn er achter de schermen al een tijd mee bezig, maar in het eerste kwartaal van 2019 gaat onze nieuwe website live. Overzichtelijke product presentaties en een webshop waarin u eenvoudig uw producten kunt bestellen. Maar er is nog meer nieuws. OAF presenteert in 2019 een nieuw merk. We houden u nog even in spanning, maar let op uw mailbox.

Inlog nieuwe shop
In de huidige omgeving werd ingelogd met uw debiteurnummer. In de nieuwe webshop logt u in met uw persoonlijk e-mailadres. U moet wel een nieuw wachtwoord aanmaken. Bestaande klanten ontvangen binnenkort een e-mail met een link waarin wordt aangegeven hoe u eenvoudig uw nieuwe account kunt activeren en wachtwoord aanmaken.

Uw huidige gegevens (N.A.W. en bestelgeschiedenis) blijven gewoon zichtbaar.
In uw nieuwe account kunt u zelf u favorieten en bestellijsten aanmaken. Zo wordt bestellen voor u een stuk eenvoudiger en kunt u bestellen op het moment dat het u uitkomt.

Aantrekkelijke kortingen
Wist u dat OAF bij het bestellen van grotere aantallen een aantrekkelijke korting hanteert. Hoe groter de aantallen, des te hoger uw korting. Dit is ook mogelijk als u diverse verschillende producten besteld, u ontvangt dan een zogenaamde MIX-korting.

Wilt u meer informatie over uw voordelen? Neem dan contact met ons op.

Wij wensen u fijne kerstdagen, een voorspoedig uiteinde en natuurlijk een succesvol 2019!

Directie en medewerkers
Verffabriek OAF Holland BV

Nieuwsbrief

Registreer je hier voor onze nieuwsbrief om alle updates en aanbiedingen te ontvangen

VERFFABRIEK OAF HOLLAND BV

8121 EV Olst
T +31 (0)570 – 56 38 38
E info@oafholland.nl
W www.oafholland.nl

OAF Afinol OAF Pro