Voor elke toepassing heeft OAF een goede oplossing in het assortiment. Kijk hieronder voor welke ondergrond u een verfsysteem zoekt. OAF levert goede producten voor een scherpe prijs.

toepassing

Tuin

In het Tuin programma van OAF zijn producten opgenomen die een uitstekende weerstand bieden tegen weersinvloeden en de duurzaamheid van het hout verhogen.

toepassing

Beton & Steen

Voor het strak afwerken van wanden en vloeren heeft OAF muur- of betonverven. Zowel voor decoratief gebruik, op de boerderij of industriƫle toepassingen. Door de vele mogelijkheden is er voor elke toepassing een passend product in een passende kleur.

toepassing

Dak & Goot

In het Dak en Goot programma van OAF zijn producten opgenomen die een uitstekende weerstand bieden tegen weersinvloeden en door de renoverende werking levensduur verlengend zijn. De producten met ECO symbool van OAF zijn milieuvriendelijk.

toepassing

Maritiem

Onze producten zorgen voor de optimale bescherming van uw schip. OAF heeft een aantal coatings in het programma die optimaal beschermen tegen zout, brak en zoet water.

toepassing

Lijm & Kit

Naast eigen producten heeft OAF ook een aantal lijmen en kitten van A-merken in het assortiment.

toepassing

Non paint

U wilt geen kostbare tijd verliezen. Daarom levert OAF ook de benodigde gereedschappen en materialen voor uw schilderwerk. Goed gereedschap is het halve werk.

Nieuwsbrief

Registreer je hier voor onze nieuwsbrief om alle updates en aanbiedingen te ontvangen

VERFFABRIEK OAF HOLLAND BV

8121 EV Olst
T +31 (0)570 – 56 38 38
E info@oafholland.nl
W www.oafholland.nl

OAF Afinol OAF Pro