Over OAF Holland

Vakkennis en liefde voor het vak

In Olst staat nabij de IJssel verffabriek OAF Holland BV. Deze verffabriek staat bekend om de steigerhoutbeits in trendy kleuren. Maar OAF produceert onder eigen label diverse verven, beitsen en vloeibare dakproducten. OAF heeft onlangs een nieuw programma voor dak & goot ontwikkeld. Een van de toppers is een innovatieve witte dakcoating.

Veelzijdig assortiment

Met jarenlange ervaring en liefde voor het vak ontwikkelen, produceren en leveren we een veelzijdig assortiment verven, beitsen, impregneermiddelen, coatings en bitumineuze producten. Onze producten worden gebruikt door doe-het-zelvers en professionele verwerkers zoals schildersbedrijven, aannemers, scheepswerven en diverse agrarische en industriƫle bedrijven.

Maatwerk leveren

Wij zijn een oerdegelijk Nederlands bedrijf met een eigen laboratorium en werknemers met veel kennis en ervaring in de verfbranche. Dat betekent dat we onze producten zelf ontwikkelen. We kennen ze door en door en daardoor kunnen we u optimaal adviseren. Bovendien bieden wij u het voordeel dat wij uw specifieke wensen en aanpassingen snel en relatief eenvoudig op maat en onder private label voor u kunnen maken.

Toekomstgericht

Schilderen is van oudsher een ambacht, maar onze verfproducten zijn door de jaren heen flink veranderd. In de ontwikkeling van nieuwe producten kijken we niet alleen naar de nieuwste wensen en trends in de markt, maar ook naar een goede balans tussen mens, milieu en winst. Daarom werken we, met geavanceerde productietechnieken, aan de reductie van CO2-emissie, aan verantwoorde afvalstromen en recycling en aan duurzame ontwikkelingen met oog voor onze leefomgeving.

Nieuwsbrief

Registreer je hier voor onze nieuwsbrief om alle updates en aanbiedingen te ontvangen

VERFFABRIEK OAF HOLLAND BV

8121 EV Olst
T +31 (0)570 – 56 38 38
E info@oafholland.nl
W www.oafholland.nl

OAF Afinol OAF Pro