Nieuws

Prijzen en grondstoffen

Geplaatst op 31 mei 2021

U heeft het waarschijnlijk meegekregen, er zijn enorme bewegingen in de vraag & aanbod naar verf, grondstoffen en toebehoren. Dit heeft invloed op de prijzen en levertijden. Daarom is onderstaande berichtgeving naar onze klanten verzonden: Geachte relatie, Deze turbulente tijd veroorzaakt o.a. een extreme vraag naar verfartikelen. Daartegenover staat dat de schaarste van grondstoffen steeds […] Lees verder »

Zomervakantiesluiting

Geplaatst op 31 mei 2021

Verffabriek OAF Holland BV is in week 32 (6 augustus van 16.00 uur tot 16 augustus) gesloten. De week zijn wij per mail en telefonisch niet bereikbaar en worden bestellingen niet verzonden. Wij wensen u een goede en gezonde vakantie toe. Lees verder »

Voorjaarsactie: Extra Mixkorting

Geplaatst op 1 maart 2021

Bij bestelling die geplaatst worden tussen 1 en 15 maart 2021 ontvangt u nu EXTRA korting op uw “mixorder”. U ontvangt natuurlijk uw reguliere korting op een mixorder, maar het is nu extra aantrekkelijk om te bestellen.  U ontvangt namelijk een extra korting voor verpakkingen tot en met 5 liter van: AFINOL Douglas Olie AFINOL […] Lees verder »

Magazijnopruiming bij OAF

Geplaatst op 6 december 2019

OAF heeft een aantal artikel voor een scherpe prijs in de verkoop i.v.m. het opruimen van het magazijn. Klik op onderstaande link voor aanbiedingen van: Bouwfolie Spinvliesfolie Handschoenen Bruinoleum Hardhout olie Verfreiniger Spuitbussen Vaseline Renovatieroofcoat Betonimpregneer Rolcoat IBC’s Magazijnverkoop – 2019-12-06 Lees verder »

Publicatie Witte Roofcoating

Geplaatst op 8 juli 2019

Roofs 2019-07-92 Witte dakcoatings hebben verkoelend effect Productnieuws Verffabriek OAF Holland BV (OAF) uit Olst levert een assortiment dakcoatings die ervoor zorgen dat de temperatuur van het dakoppervlak op warme dagen duidelijk lager blijft, met het gevolg dat daardoor de onderliggende constructie en ruimten sterk in temperatuur dalen bij hoge buitentemperaturen. OAF is producent en […] Lees verder »

Nieuwe kleur Steigerhoutbeits: Petrol Wash

Geplaatst op 16 mei 2019

Met de introductie van AFINOL hebben we ook de kleuren van de AFINOL Steigerhoutbeits uitgebreid. Door de vele vraag is de Black Wash weer opgenomen in het assortiment. Blauw is de kleur van deze zomer. Daarom nieuw in het assortiment: Petrol Wash AFINOL Steigerhoutbeits is nu leverbaar in 8 Trendy kleuren. Vraag gerust om een […] Lees verder »

Afinol: het nieuwe merk van OAF

Geplaatst op 16 mei 2019

Verffabriek OAF Holland BV heeft het merk AFINOL gelanceerd. Een nieuw merk met de vertrouwde kwaliteit. Door de nieuwe kleurstelling op het etiket herkent u in 1 oogopslag de toepassing. Producten speciaal voor professionele toepassingen blijven geleverd worden onder OAF PRO Label. Lees verder »

Nieuwsbrief december

Geplaatst op 20 december 2018

Het einde van het jaar is weer in zicht. Met deze nieuwsbrief informeren wij u over een aantal belangrijke ontwikkelingen binnen OAF. Prijsaanpassingen Van leveranciers hebben wij berichten ontvangen dat de prijzen worden verhoogd. Dit wordt onder andere veroorzaakt door grondstoffen, transport, brandstof en arbeidskosten. De prijzen van OAF worden daarom per 1 maart 2019 […] Lees verder »

Nieuw! OAF Reflecterende Dakcoatings

Geplaatst op 24 april 2018

Verffabriek OAF Holland BV brengt witte dakcoatings op de markt voor op met bitumen of EPDM behandelde platte of licht hellende daken. Lees verder »

Nieuw, OAF Reflecterende dakcoatings

Nieuw! Douglas Olie

Geplaatst op 24 april 2018

Verffabriek OAF Holland BV brengt een watergedragen olie op de markt onder de naam Douglas Olie. Deze olie, op basis van plantaardige oliën, beschikt over sterk impregnerende eigenschappen met hoge waterafstotende (afparelend karakter) eigenschappen voor op zachte houtsoorten, zoals Douglas, Lariks, Vuren en Grenen. OAF levert deze Douglas Olie in de transparante kleuren: Naturel, Lariks, Ebben en Oud Grijs, met een matte natuurlijke uitstraling. Lees verder »

Nieuwsbrief

Registreer je hier voor onze nieuwsbrief om alle updates en aanbiedingen te ontvangen

VERFFABRIEK OAF HOLLAND BV

8121 EV Olst
8120 AA Olst
T +31 (0)570 – 56 38 38
E info@oafholland.nl
W www.oafholland.nl