Nieuws

Sluiting Hemelvaart

Geplaatst op 2 mei 2023

Wij zijn Hemelvaartsdag donderdag 18 mei 2023 en vrijdag 19 mei gesloten. Lees verder »

Introductieaanbieding Afinol Topsealer Mat

Geplaatst op 9 januari 2023

Nieuw in het assortiment: Afinol Topsealer Mat. Bestel nu 10 x 750 ml en 3 x 2,5 liter en ontvang gratis 2 x 750 ml en 1 2,5 liter extra. Matte blanke afwerklaag voor het beschermen van (decoratief) behandeld en onbehandeld hout tegen weersinvloeden en het voorkomen van indringen van vocht. Op onbehandeld hout versterkt […] Lees verder »

Vakantiesluiting OAF

Geplaatst op 18 juli 2022

Wij zijn gesloten in week 32 (6 t/m 14 augustus). In deze week reageren wij niet op uw mail en worden er geen orders verzonden.   Lees verder »

REFLECTERENDE DAKCOATINGS VERLAGEN ENERGIEFACTUUR

Geplaatst op 1 maart 2022

Bepaalde dakcoatings reflecteren het zonlicht in die mate dat, bij toepassing op huizen zonder thermische dakisolatie, de temperatuur in ruimten onder het dak een stuk minder snel stijgt. Met name op zwoele zomerdagen helpt dit flink op koeling te besparen – wat ook goed is voor het milieu. Bovendien kunnen deze coatings het rendement van […] Lees verder »

Nieuw assortiment spuitbussen

Geplaatst op 17 februari 2022

Het standaardassortiment van Verffabriek OAF Holland bevat ook een aantal spuitbussen. Dit zijn aanvullen producten op de OAF Coatings zoals bijvoorbeeld primers, zinkspray, lakverven en quickprimer. Daarnaast een aantal speciale producten zoals removers en reinigers. De samenstelling is onlangs vernieuwd. Kijk hier voor de lijst met leverbare aerosols. Staat het gewenste product hier niet tussen, […] Lees verder »

Inkoopvoordeel steigerhoutbeits

Geplaatst op 17 februari 2022

Koop nu 10 x 750 ml en 8 x 2,5 liter AFINOL Steigerhoutbeits en ontvang van ons gratis 2 x 750 ml en 2 x 2,5 liter in een kleur naar keuze. De actie geldt tot maximaal 102 liter per klant en tot 15 februari 2022. Lees verder »

Steigerhoutbetis

Openingstijden en leveringen rond de kerst

Geplaatst op 6 december 2021

Tussen Kerst en Oud & Nieuw (week 52) zijn wij gesloten Vanaf maandag 3 januari 2022 zijn wij telefonisch weer bereikbaar en worden mailberichten in behandeling genomen. De laatste verzenddag van orders is donderdag 23 december. Bij de transporteurs is vaak in deze periode sprake van enorme drukte en afwijkende levertijden. Houdt hier svp rekening […] Lees verder »

Verffabriek_OAF_Holland_BV_Olst_fabrikant_en_producent_van_AFINOL_en_OAF_PRO_Nieuws

Magazijnopruiming bij OAF

Geplaatst op 6 december 2021

We hebben een aantal artikelen die bijvoorbeeld uit het assortiment gaan of voorzien zijn van oud etiket. Wij kunnen u deze artikelen nu extra voordelig aanbieden. In de bijlage treft u dit aanbod aan. Vraag naar de meeste recente lijst. Wees snel want OP = OP. Het betreft onder andere: Bouwfolies (Spinvliesfolie & DPE Folie) […] Lees verder »

Magazijn_Inrichting_Verffabriek_OAF_Holland_BV_Olst

Publicatie Witte Roofcoating

Geplaatst op 8 juli 2019

Roofs 2019-07-92 Witte dakcoatings hebben verkoelend effect Productnieuws Verffabriek OAF Holland BV (OAF) uit Olst levert een assortiment dakcoatings die ervoor zorgen dat de temperatuur van het dakoppervlak op warme dagen duidelijk lager blijft, met het gevolg dat daardoor de onderliggende constructie en ruimten sterk in temperatuur dalen bij hoge buitentemperaturen. OAF is producent en […] Lees verder »

Verffabriek_OAF_Holland_BV_Olst_fabrikant_en_producent_van_AFINOL_en_OAF_PRO_Nieuws

Nieuwe kleur Steigerhoutbeits: Petrol Wash

Geplaatst op 16 mei 2019

Met de introductie van AFINOL hebben we ook de kleuren van de AFINOL Steigerhoutbeits uitgebreid. Door de vele vraag is de Black Wash weer opgenomen in het assortiment. Blauw is de kleur van deze zomer. Daarom nieuw in het assortiment: Petrol Wash AFINOL Steigerhoutbeits is nu leverbaar in 8 Trendy kleuren. Vraag gerust om een […] Lees verder »

Verffabriek_OAF_Holland_BV_Olst_fabrikant_en_producent_van_AFINOL_en_OAF_PRO_Nieuws

Afinol: het nieuwe merk van OAF

Geplaatst op 16 mei 2019

Verffabriek OAF Holland BV heeft het merk AFINOL gelanceerd. Een nieuw merk met de vertrouwde kwaliteit. Door de nieuwe kleurstelling op het etiket herkent u in 1 oogopslag de toepassing. Producten speciaal voor professionele toepassingen blijven geleverd worden onder OAF PRO Label. Lees verder »

Verffabriek_OAF_Holland_BV_Olst_fabrikant_en_producent_van_AFINOL_en_OAF_PRO_Nieuws

Nieuwsbrief december

Geplaatst op 20 december 2018

Het einde van het jaar is weer in zicht. Met deze nieuwsbrief informeren wij u over een aantal belangrijke ontwikkelingen binnen OAF. Prijsaanpassingen Van leveranciers hebben wij berichten ontvangen dat de prijzen worden verhoogd. Dit wordt onder andere veroorzaakt door grondstoffen, transport, brandstof en arbeidskosten. De prijzen van OAF worden daarom per 1 maart 2019 […] Lees verder »

Nieuw! OAF Reflecterende Dakcoatings

Geplaatst op 24 april 2018

Verffabriek OAF Holland BV brengt witte dakcoatings op de markt voor op met bitumen of EPDM behandelde platte of licht hellende daken. Lees verder »

Nieuw, OAF Reflecterende dakcoatings

Nieuwsbrief

Registreer je hier voor onze nieuwsbrief om alle updates en aanbiedingen te ontvangen

VERFFABRIEK OAF HOLLAND BV

8121 EV Olst
T +31 (0)570 – 56 38 38
E info@oafholland.nl
W www.oafholland.nl

OAF Afinol OAF Pro