OAF PRO

Voor de vakman die werkt met professionele producten en die alleen het beste eindresultaat wil bieden wij het OAF PRO assortiment. Dit veelzijdige assortiment leveren wij voor de professionele eindgebruikers. Denk hierbij aan de bouw, industrie, metaal en houtbewerking. En voor de professionele eindgebruiker gaan wij samen op zoek naar oplossingen; in bestaande of nieuwe producten. Ook dakdekkers en grossiers kloppen vaak bij ons aan voor ons grote aanbod aan producten. U vindt bij ons een ruime keuze aan professionele producten voor al uw verschillende schilderklussen.

Het hoogwaardige assortiment van OAF PRO bestaat uit de volgende producten:

  • Verven
  • Beitsen
  • Coatings
  • Vloeibare dakproducten
  • Lijmen
  • Kitten
  • Schildersgereedschappen

OAF PRO: Duurzaam en op maat ontwikkeld

Voor ons OAF PRO assortiment maken wij gebruik van ons eigen laboratorium. Gepaard met onze specialisten die beschikken over jarenlange kennis en ervaring in de verfbranche leveren wij het beste product voor uw organisatie. We zijn in staat om speciale producten geheel op maat te ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze technische adviseur bespreekt graag alle opties met u.

 

Met OAF PRO kiest u voor duurzame oplossingen

Naast uw wensen als klant staat ook de duurzaamheid van onze producten en de productie daarvan hoog in het vaandel bij ons. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met CO2-emissie, verantwoorde afvalstromen en recycling. U kunt met een gerust hart te werk gaan, wetende dat uw producten voldoen aan de toekomstige verwachtingen.

Deskundig advies op maat

Doordat wij al ruim 80 jaar werkzaam zijn binnen het vakgebied en te maken hebben met veel verschillende afnemers kunnen wij snel schakelen. We weten waar u als klant behoefte aan heeft en daardoor bent u bij OAF PRO verzekerd van het beste advies. Zo komen we samen tot de optimale productsamenstelling voor uw organisatie.

Bekijk het assortiment

Benieuwd naar het OAF PRO assortiment? Bekijk dan hieronder het complete aanbod. Ziet u er iets tussen staan dat u aanspreekt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder! Naast OAF PRO bieden wij onder het merk AFINOL ook een breed assortiment decoratieve verfproducten voor de Doe Het Zelver en Professionele gebruiker.

Wilt u dealer worden of onze producten verkopen? Dan kunt u zich eenvoudig registreren.

Nieuwsbrief

Registreer je hier voor onze nieuwsbrief om alle updates en aanbiedingen te ontvangen

VERFFABRIEK OAF HOLLAND BV

8121 EV Olst
T +31 (0)570 – 56 38 38
E info@oafholland.nl
W www.oafholland.nl

OAF Afinol OAF Pro