OAF wederverkoper

Voor doe-het-zelvers en professionals die willen werken met de beste kwaliteit producten heeft verffabriek een compleet assortiment. Onder het label AFINOL de decoratieve producten voor een hoogwaardige afwerking en moderne uitstraling. Voor de voorbehandeling en reparatie is er het OAF PRO assortiment. Het complete aanbod bestaat uit hoogwaardige verven, beitsen, coatings, lijmen en kitten. Voor alle soorten schilderklussen, binnen en buiten, heeft verffabriek OAF een passende oplossing. Het complete assortiment van AFINOL en OAF PRO is hét uitgekozen assortiment om uw klanttevredenheid te verhogen. De decoratieve beitsen en verven van AFINOL en in combinatie met de professionele voorbehandeling en reparatie met OAF PRO.

Altijd een actueel assortiment

Wij weten maar al te goed dat elke doe-het-zelver zijn of haar eigen aanpak heeft en continu op zoek is naar de beste producten. Daarom dragen wij er zorg voor om ons assortiment zo actueel mogelijk te houden. Dankzij onze ervaring en vakkennis weten we naar welke producten er vraag is en hoe we deze producten nóg beter kunnen maken. Kiest u voor ons assortiment, dan heeft u altijd het juiste product in uw (online) schappen liggen.

OAF PRO voor de perfecte voorbehandeling

Een goede voorbehandeling is als goed gereedschap; het halve werk. De uitstekend vullende, vloeiende en drogende grondverven of primers zorgen voor een goede ondergrond en hechtingslaag voor de afwerking met AFINOL-producten. Ook voor specifieke toepassing, zoals bijvoorbeeld 2 componenten vloercoatings, biedt OAF PRO uitstekende oplossingen.

AFINOL voor de juiste uitstraling

Ons AFINOL-assortiment wordt gebruikt voor uiteenlopende klussen, met een eigen karakteristieke uitstraling. De prachtig doorleefde uitstraling van de Steigerhoutbeits, de traditionele uitstraling van de Houtcoat Teerlook, de natuurlijk uitstraling van de Tuinbeits Roco of de Nordic Beits AQ waarmee de prachtige houtstructuren zichtbaar blijven.

Maar ook voor binnen biedt AFINOL een verscheidenheid aan producten van extra dekkende muurverf voor wanden tot een beschermende coating voor garagevloeren. Voor elke klus en uitstraling hebben wij hét juiste product. Zo heeft u voor elke klant de juiste oplossing.

Kies voor een professioneel eindresultaat

De producten uit het AFINOL en OAF PRO assortiment zijn makkelijk te verwerken, waardoor professioneel eindresultaat eenvoudig bereikt wordt. Hierdoor weet u zeker dat uw klanten tevreden zijn met uw product en vaker bij u zullen terugkeren. Dankzij het veelzijdige en complete assortiment kunt u een grote groep klanten hulp bieden met de bescherming van o.a. hout, metaal, vloeren, muren, beton, daken, goten en vaartuigen.

 

Wij bieden A-kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Zelf AFINOL en/of OAF PRO aanbieden?

Momenteel wordt ons assortiment al door een groot dealernetwerk verkocht. Wilt u ook deel uitmaken van dit netwerk en zo uw eigen netwerk uitbreiden? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Hieronder leest u waarom andere klanten een rechtstreekse relatie met verffabriek OAF Holland aangaan:

  • Ruime keuze met moderne kleuren
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levertijd en uitgebreid dealernetwerk
  • Nederlands bedrijf met ruim 80 jaar ervaring
  • Deskundige ondersteuning van uw leverancier
  • Hoge service en betrouwbaarheid

Bekijk het assortiment

Benieuwd naar het volledige AFINOL-assortiment? Bekijk dan hieronder de producten die wij aanbieden. Bent u een professionele of industriële gebruiker? Bekijk dan eens ons OAF PRO assortiment, bestaande uit coatings en reparatieproducten voor Dak en Goot, speciale metaalverven en verven voor spuit en borstelmachines. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Nieuwsbrief

Registreer je hier voor onze nieuwsbrief om alle updates en aanbiedingen te ontvangen

VERFFABRIEK OAF HOLLAND BV

8121 EV Olst
T +31 (0)570 – 56 38 38
E info@oafholland.nl
W www.oafholland.nl

OAF Afinol OAF Pro